Про проект

Проект «Відкрий. Дивись сам» організований Співдружністю студентів- християн (ССХ). Ти знайдеш тут відповіді на багато популярних питань про Бога і сенс життя.

Будь-яка модель поведінки, будь-який уклад життя ґрунтується на певних принципах і правилах. Вони суттєво впливають на хід нашого життя і на результати вчинків. Як бути впевненим у тому, що дієш правильно? Які принципи можна безпомилково зробити основою своїх вчинків? У нас є відповідь - це принципи Євангелія. Про них цей сайт. Тут доступно і просто розкриті теми, які викликають найбільше питань. Відкрий будь-яке відео і подивися сам.

Співдружність Студентів Християн

Це неформальне товариство молодих людей, для яких Євангеліє стало першоджерелом, текстом, який можна читати самому і разом з друзями, досліджувати, використовувати в прийнятті рішень.

Ти можеш не тільки дивитися й відкривати для себе Писання, але й знайомитися з однодумцями - такими ж молодими людьми, які тільки починають формувати своє уявлення про християнство або які вже давно стали на цей шлях. Вони допоможуть тобі стати ближчим до Бога і навчитися керуватися Його істинами.

Ставши частиною ССХ, ти зможеш:
  • навчитися застосовувати біблійні принципи в повсякденному житті.
  • розвинути близькі стосунки з Христом, краще зрозуміти Його, стати Його послідовником.
  • набути необхідних навичок для служіння в сім'ї, церкві та суспільстві.

Чим ми відрізняємося ?

1. Писання. Ми прагнемо підпорядкувати волі Христової кожен аспект свого життя і світогляду, визнаючи Біблію авторитетом у всіх сферах життя і служіння.

2. Ми підкреслюємо важливість особистого духовного життя, молитви,  вивчення Біблії  у спільнотах.. Наша діяльність присвячена широкому і глибокому богословському роздуму і діям, заснованим на визнанні верховного авторитету Писання .

3. Студентське лідерство. Ми присвячуємо себе тому, щоб сприяти студентської відповідальності та ініціативі. Зокрема, ми високо цінуємо студентське лідерство і прагнемо заохочувати студентів свідчити про Христа у своїх вищих навчальних закладах. Ми хочемо підтримувати студентів, які несуть Євангеліє  у свої університети.

4. Біблійні моделі служіння. Ми прагнемо надавати біблійні моделі управління та служіння. Ми прагнемо наслідувати приклад жертовної моделі керівника-слуги, яку нам показав Ісус. Ми віримо в командну роботу, співробітництво між студентами та колегами, а також у важливість учнівства через взаємини і особистий приклад. Ми визнаємо рівність і єдність у Христі. Ми гнучкі в наших методах служіння.

5. Біблійний світогляд. Ми проголошуємо Ісуса Господом усього сущого і культури, прагнучи інтегрувати віру, життя і покликання в служіння Йому.

6. Товариство. Ми сприяємо формуванню та розвитку щирих відносин і співтовариств, чиїми відмітними рисами є Божа благодать та істина.

7. Церква. Ми співпрацюємо з місцевими церквами в студентському служінні, а також готуємо і навчаємо студентів, викладачів і співробітників для того, щоб вони могли бути активними членами своїх місцевих церковних спільнот.
 

Задай будь-яке цікавляче тебя питання

Дякуємо

Дякуємо за Ваше запитання / коментарій! Ми постараємося відповісти Вам якомога швидше! :)

Закрити